Alla aukeavassa digitaalisessa hautajaispalvelussa pääsette suunnittelemaan hautajaisia silloin kuin teille parhaiten sopii.  Palvelu auttaa hahmottamaan hautajaisten suunnittelun eri vaiheet ja tarvittavat asiat.  Voitte myös varata tapaamisajan ajanvarauspalvelumme kautta, jolloin teemme suunnitelman yhdessä. Myös tapaaminen voidaan halutessanne hoitaa etäyhteydellä Zoom tai Teams-palvelussa tai puhelimitse.

Digitaalinen hautajaispalvelu laskee kustannuksia ja on hyvä suunnittelun pohja

Voitte valita tuotteita ja palveluita yhdeksästä eri osiosta. Palvelu laskee teille valmiiksi kokonaisuuden kustannukset ja lähettää halutessanne alustavan tilauksenne meille. Alustava tilaus ei siis ole vielä sitova.

Saatte palvelussa koosteen tekemästänne suunnitelmasta ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen. Otamme sen jälkeen teihin yhteyttä haluamallanne tavalla ja viimeistelemme suunnitelman yhdessä. Suunnittelupalvelu on helppokäyttöinen

Suunnittelupalvelun osiossa voi liikkua vapaasti, missä järjestyksessä tahansa. Palvelun viimeisessä osiossa näette kokonaisuuden kustannukset. Siellä teiltä kysytään myös yhteystiedot.

Voitte tarvittaessa kysyä meiltä neuvoa digitaalisen palvelun käytössä, autamme mielellämme. Yhteystiedot: asiakaspalvelu@kuusiniemi.fi / p. 010 2480890

Suunnittelupalvelu latautuu alla olevaan tilaan. Mikäli haluatte jättää jonkin osion asiat myöhemmin päätettäväksi, voitte ”hypätä niiden yli”. Esimerkiksi kuljetukset voi olla tarpeen katsoa yhdessä sitten, kun siunaustilaisuuden paikka on selvillä.