Perheyritys Kuusamossa ja Oulussa

Kuusiniemi Palvelut Oy on yrittäjäpariskunta Petri Kuusiniemen ja Annukka Lanton yhteinen yritys. ”Meidän ja koko henkilökuntamme tehtävä on huolehtia siitä, että poismenneen viimeinen matka on yhtä arvokas kuin elämä. Toinen tehtävämme on auttaa läheisiä hoitamaan järjestelyt, tukea niin asioiden hoitamisessa kuin surussa”.

Hautauspalveluammatti kulkee usein suvussa, niin meilläkin. Petrin isoisä Veikko Puijola perusti hautaustoimiston Kemiin 60-luvun lopussa. Petrin äiti Soile Puijola hoitaa nykyisin hautaustoimisto Puijolaa. Petrin Ouluun kuusi vuotta sitten perustama Hautauspalvelu Kuusiniemi toimii Oulun seudulla. Petrin vaimo Annukka tuli mukaan yrittäjäksi vuonna 2020, toimittuaan kuitenkin Kuusiniemen hallituksen puheenjohtajana yrityksen perustamisesta alkaen.  Kuusamon kukka ja hautaus Heikkilän yrittäjinä Annukka ja Petri aloittivat maaliskuussa 2023, kun yli 50 vuotta yrittäjinä toimineet Vuokko ja Toivo Heikkilä jäivät eläkkeelle ja löysivät Annukasta ja Petristä jatkajan.

Asiakaspalvelussa toimii Annukan ja Petrin  lisäksi Minna Heikkilä-Tuovila, Hillevi Lepistö ja Terttu Tuovila. Kuljetustehtävissä ja hautajaispäivänä teitä palvelee Pasi Kajava. Myös Hillevi ja Terttu ovat mukana vainajan kuljetustehtävissä ja laittamassa poisnukkunutta arkkuun viimeiselle matkalleen. Kuljetustehtävissä voitte tavata muutakin henkilökuntaamme ja ajoittain myös Heikkilän hautauksen pitkäaikaisen yrittäjän Toivo Heikkilän.

Saat surun kohdatessa kaikki tarvittavat palvelut kauttamme. Uutena tarjoamme perunkirjoituksen sekä ositus- ja perinnönjakokirjan kauttamme. Hoidamme asiat kokemuksella, ammattitaidolla ja lämmöllä. Autamme kaikissa hautajaisjärjestelyissä alusta alkaen.

Vasemmanpuoleisessa kuvassa keskellä Annukka ja Petri ja reunoilla Vuokko ja Toivo.
Oikeanpuoleisessa kuvassa Minna, Hillevi ja Terttu

Toinen koti Kuusamossa

Annukka ja Petri olivat pitkään toivoneet löytävänsä Kuusamon seudulta itselleen sopivaa yritystoimintaa. Oli todella onnekasta kun saimme ostaa juuri tämän yrityksen. Jaamme aikamme nyt Oulun ja Kuusamon kesken ja Rukalla sijaitsevasta mökistä on tullut meille toinen oikea koti. Petri toimii vapaa-ajallaan hiihdonopettajana Rukalla. Annukka taas on viettänyt lapsuutensa lomat Rukalla asuntovaunussa perheensä kanssa ja saanut sitä kautta useita kuusamolaisia ystäviä. Vietämmekin myös vapaa-aikaa todella mielellämme Kuusamon seudulla.

Kuusamolaiset ovat ottaneet meidät lämpimästi vastaan mistä suuri kiitos. Haluamme olla osa alueen yhteisöä ja elämää ja olla mukana kehittämässä Kuusamoa. Yrittäjänä on myös tärkeää, että voimme työllistää kuusamolaisia. Henkilökohtaisessa elämässä meille tärkeitä asioita ovat perhe, luonnossa liikkuminen ja jatkuva kehittyminen niin yrittäjänä kuin ihmisenä.

Tässä linkki juttuun, jonka Koillissanomat teki kun aloitimme yrittäjinä Kuusamossa.

Alla olevassa kuvassa Petrin sylissä koiramme Cava ja Annukan sylissä Levi (tuossa kuvassa vielä ihan pentu), heidätkin voi ajoittain tavata kukkakaupalla.

Yhteystiedot