Hautaustestamentti on asiakirja, johon on koottu testamentin tekijän toiveet koskien hautajaisjärjestelyjä.

Hautaustestamentti auttaa omaisia aikanaan hautajaisten suunnittelussa. Surun keskellä voi omaisille olla suureksi avuksi, kun he tietävät minkälaiset hautajaiset ovat vainajan toiveiden mukaiset. Myös sellaisessa tilanteessa, jossa omaisia ei ole lainkaan, on helpottavaa ja tärkeää tuoda esille hautajaisjärjestelyjä koskevat toiveet. Hautastoimisto voi aikanaan hoitaa järjestelyt etukäteen sovitulla tavalla.

Hautaustestamentin laadinta

Hautaustestamentilla voi sopia hautausjärjestelyistään aivan pienimpiä yksityiskohtia myöten. Voit laatia hautaustestamentin yhteistyössä kanssamme. Ota yhteyttä niin neuvomme sinua asiassa.

Sopimus laaditaan kahtena kappaleena, toista kappaletta säilytetään arkistoissamme ja toinen annetaan tilaajalle. Sopimuksen olemassaolosta olisi hyvä kertoa omaisille tai muulle uskotulle henkilölle, joka kuoleman jälkeen ottaa yhteyttä hautauspalveluyritykseen.

Palveluluettelo

Olemme koonneet hautajaisjärjestelyihin liittyviä palveluja listaksi aakkosjärjestyksessä. Kukin sivu aukeaa klikkaamalla palvelun nimeä (avautuu uuteen välilehteen).

Adressit ja kynttilät
Arkut ja uurnat
Hautakivet ja hautakivityöt
Hautaustestamentti
Kukkakauppa
Kuljetukset
Kutsukortit ja käsiohjelmat
Muistotilaisuuden tarjoilut
Perunkirjoitus

Tuhkahautaus