Hoidamme kaikki hautaukseen liittyvät kuljetuspalvelut arvokkaasti ja perinteitä kunnioittaen.

Kuljetuspäivystyksemme palvelee 24/7 numerossa 010 2480 895. Liikkeen aukioloaikoina voit soittaa meille myös numeroon 08 852 2246 . Järjestämme tarvittavat kuljetukset nopeasti.

Lisätietoja kuljetuksista

Kuoleman sattuessa hoivakodissa, kotona tai muuten muualla kuin terveydenhuollon yksikössä, vainaja kuljetetaan paareilla terveyskeskuksen säilytystiloihin. Tämän kuljetuksen kuluista huolehtii yhteiskunta. Seuraava kuljetus tapahtuu terveyskeskuksesta seurakunnan tiloihin ja sen hoitaa hautaustoimisto. Ennen kuin poisnukkunut kuljetetaan seurakunnan tiloihin, puemme vainajan ja laitamme vainajan arkkuun. Arkun ja vaatetuksen valitseminen onkin yksi ensimmäisistä päätöksistä, joka omaisten tulee tehdä.
Siunaus- tai jäähyväispäivänä kuljetamme vainajan tarvittaessa siunaustilaisuuteen ja tämän jälkeen hautausmaalle tai mikäli vainaja tuhkataan, kuljetamme hänet Ouluun, Rovaniemelle tai Kajaaniin tuhkattavaksi. Mikäli siunaustilaisuus pidetään Kuusamon Pyhän Ristin kirkossa ei siunauspäivänä tarvita kuljetuksia, hautaustoimiston väki kuitenkin huolehtii poisnukkuneen siirtämisestä vainajien säilytystiloista kirkkoon. Läheiset voivat osallistua kantamiseen.

Huolehdimme tarvittaessa myös järjestelyistä ja kuljetuksista, jotka liittyvät vainajan siirtämiseen toiselle paikkakunnalle Suomessa tai kuljettamiseen muualta Suomesta Kuusamoon. Saat meiltä apua myös vainajan kotiuttamiseen ulkomailta Suomeen tai Suomesta ulkomaille.

Palveluluettelo

Olemme koonneet hautajaisjärjestelyihin liittyviä palveluja listaksi aakkosjärjestyksessä. Kukin sivu aukeaa klikkaamalla palvelun nimeä (avautuu uuteen välilehteen).

Adressit ja kynttilät
Arkut ja uurnat
Hautakivet ja hautakivityöt
Hautaustestamentti
Kukkakauppa
Kuljetukset
Kutsukortit ja käsiohjelmat
Muistotilaisuuden tarjoilut
Perunkirjoitus

Tuhkahautaus